Акредитиран от Изпълнителна Агенция
"Българска Служба за Акредитация"

ОРГАН ЗА КОНТРОЛ ОТ ВИДА "С"


     

ИЗВЪНРЕДЕН РЕЖИМ НА РАБОТА ЗАРАДИ COVID-19 !

 

Уважаеми клиенти,

Във връзка с решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание на Република България за обявяване на извънредно положение на територията на Република България, както и указанията и въведените рестрикции в Заповед № РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на Здравеопазването, свързани с ограничаването и неразпространението на коронавирус COVID-19 на територията на страната, ви уведомяваме че:

 

1.Персоналът на Органа за контрол работи с намалено работно време и по график. В тази връзка е възможно забавяне при вашето обслужване, късаещо както дейностите по контрол, така и издаването на протоколи и сертификати за контрол.

 

2.Не се допускат външни лица до офис помещенията на Органа за контрол без изключения. Документите си можете да получите по куриер по ваше предпочитание или пред офиса на дружеството при съответните предпазни мерки и спазване на дистанция.

 

3.Най-учтиво ви молим, ако вие или ваш представител, който ще ни придружава на контролирания обект, изпитва физическо неразположение (температура над 37 градуса, хрема, болки в гърлото, кашлица, задух) да ни предупредите по телефон или e-mail, за да отложим контрола за бъдеща дата.

 

Нашите инспектори ползват всички необходими лични предпазни средства, но въпреки това не бихме искали да подлагаме техния живот и здраве на риск. Нека бъдем отговорни към себе си и околните.

 

Благодарим ви предварително за проявеното разбиране и търпение!

 

 

От Ръководството на Органа за контрол и СД „Абсолют-93 – Тонев и Сие”

 

 

Дата: 20.03.2020 г.